Beautiful Smile behandling

Beautiful Smile er en trygg måte å bleke tenner på. Denne formen for tannbleking er fri for smerte og uten bivirkninger. Metoden har stor suksess i Tyskland og omtales med begeistring i media.


Trygg tannbleking

Beautiful Smile gel inneholder ikke peroksider. Blekingen skader ikke tann og tannkjøtt.

Tannbleking på under 30 min

Dine tenner blekes ferdig på ett besøk. Med konsultasjon tar hele behandlingen ca 30 minutter.

Smertefri tannbleking

Behandlingen er fri for smerter og medfører ikke ubehag etter behandlingen.

Fra 2 til 9 grader lysere

Avhengig av type og grad av misfarging vil du oppnå 2-9 grader lysere tenner.

Tannbleking uten bivirkning

Beautiful Smile gel medfører ikke ising i tennene eller etseskader i munnen.

Profesjonelt system

Beautiful Smile gel er utviklet i samarbeid med tyske tannleger.

Vær oppmerksom

Vær oppmerksom på at tannkroner, fasetter og fyllinger ikke lar seg bleke. Har du dette i et synlig område, spør din tannlege eller vårt spesialistsenter før du bleker. Vårt spesialistsenter finner du i Oslo og Trondheim. Gå inn på www.Identis.no for mer informasjon

Om Beautiful Smile tannbleking

Inntak av matvarer med mye farge som cola, te, kaffe eller vin, samt hyppig røyking vil ofte misfarge tennene. Ønsker man lysere tenner anbefales Beautiful Smile, en ny gelformel som er spesielt utviklet for tannbleking. Blekemiddelet trenger seg skånsomt inn i tannoverflaten og bleker tannen. Behandlingstiden er 3x7 min i en behandling og du er ferdig på under 30 min.

Blekematerialet er utviklet av forskere i samarbeid med tyske tannleger. Blekemiddelet er godkjent av helsemyndighetene i EU/EØS-område.
Hvordan en tann er bygget opp

En tann består av tre deler. Innerst ligger pulpa som hovedsakelig består av nerver og blodårer. Rundt pulpa ligger dentinet . Det er en tykk og hard substans som bestemmer tennenes farge. Ytterst ligger emaljen. Den er gjennomskinnelig og tynn, men veldig hard og tett og beskytter mot ytre påkjenninger.

Under blekeprosessen trenger blekestoffet gjennom emaljens små sprekker og porer og inn til dentinet og bleker det til en lysere farge
Web linker

Design, utvikling og hosting levert av: Webtech IT

Facebook

Google Plus